Novinky ze Supermicro EMEA training 2016

Byli jsme pro Vás načerpat nové informace v Nizozemském Haagu, kde Supermicro pořádalo každoroční konferenci a produktový tréning, který byl spojen s prohlídkou celého areálu Supermicro. Mezi nejzajímavější novinky letošního roku můžeme zařadit uvedení nových základních desek s paticí LGA 3647 pro koprocesory Xeon Phi x200 koprocesory, extrémně výkonné grafické karty NVIDIA Tesla P100 a nové portfolio Workstation stanic dostupných pro širší spektrum zákazníků.

První den jsme byli pozváni na exkurzi prostor Supermicro poblíž města s-Hertogenbosch, kde sídlí evropská centrála. Tyto prostory na nás udělaly opravdu dojem, především díky velmi moderním montážním linkám, přísnou kontrolou jakosti a také velmi rozsáhlými skladovacími prostory. Velmi dobrá skladová dostupnost přispívá k tomu, že jsme Supermicro servery schopni doručit ke koncovým zákazníkům v 90% do jednoho týdne, v případě potřeby i dříve.

Páteční program byl plný nových informací, prezentací a zajímavých workshopů. Například jsme si mohli vyslechnout novinky v oblasti HPC/Datacenter, Modular Servers for DCO, Openstack & Solutions, Storage, Embedded/IoT a Gaming & Workstations s ukázkou virtuální reality HTC vive.

Více informací o Intel Xeon Phi x200, NVIDIA Tesla P100 a nových pracovních stanicích přineseme v následujících aktualitách.
Kompletní fotogalerie z „Supermicro EMEA Training 2016“ naleznete na našem facebook profilu.

Supermicro, ANAFRA, team